ADP oprema

Igle za označavanje

Najbolji rezultati označavanja se postižu korištenjem ispravne igle ovisno o potrebama korisnika. Igle su izrađene od visokokvalitetnog čelika s vrhom od tvrdog metala i s različitim kutovima brušenja. Za svaku vrstu igle u kontrolnoj je jedinici potrebno odabrati ispravne parametre.

Vrste igala:

  • VIBRO 3 mm
  • DOT 3 mm
  • DOT 6 mm
  • DOT 12 mm

Igla VIBRO namijenjena je za ispisivanje vibracijom visokom frekvencijom što nam kao rezultat daje ispis u obliku neprekinute linije, dok su DOT igle namijenjene za točkasti ispis. Za lakše prepoznavanje VIBRO igla je obojena crnom bojom, dok su DOT igle obojane u crveno i na svakom je kućištu igle ispisan promjer u milimetrima.

Stalci

ADP glave za označavanje mogu se postaviti na stalke kako bi se osiguralo čvrsto držanje glave prilikom označavanja. U standardnoj izvedbi dimenzija radne plohe je 300 x 400 mm, a visina stupa je 500 mm. Moguće je isporučiti i stalke s višim stupom.

Nosači za prenosnu izvedbu

Standardne glave za označavanje mogu biti opremljene setom za prenosnu izvedbu. Ovisno o tome za koju su izvedbu ADP glave namijenjeni mogu biti jednoručni i dvoručni. Nosači su opremljeni magnetima za stabilno držanje priliko označavanja.

Rotaciona os

ADP5090 rotaciona os

Omogućava nam označavanje okruglih i šesterokutnih predmeta po obodu. Za označavanje predmeta promjera do 200 mm.