O nama

Tekoop d.o.o. je tvrtka osnovana 1992. godine na dugogodišnjoj tradiciji konstrukcije, proizvodnje i tehnološke primjene alata i pribora za alatne strojeve.

Od samih početaka razvijamo program označavanja i vlasnici smo dva patenta na tom području. U suradnji s partnerom, tvrtkom Automator International S.r.l., nudimo Vam opremu, tehničku podršku i usluge svih vrsta trajnog označavanja.
U našim prostorima u Zagrebu otvorili smo DEMO CENTAR OZNAČAVANJA za prezentaciju, izradu uzoraka i uslugu označavanja.
Prostor je opremljen strojevima za sve vrste označavanja, a posebno ističemo YVO4 laser s rotacionom osi i YAG laser snage 50W za označavanje na svim metalima, raznim vrstama plastike, keramike, plemenitih metala, dragog kamenja i sl. Uz to prostor je opremljen uređajima za iglično označavanje ADP2560 i ADP5090 s kontrolerima AC250 i AC500, EKO-01 uređaj za elektrokemijsko označavanje i drugim uređajima za manualno označavanje različitih materijala. 

Naš cilj je biti partner kupcima i pomoći im u ispunjavanju njihovih zahtjeva i ciljeva. U praksi to znači pružanje potpune usluge od odabira tehnologije do kasnije tehničke podrške, brzu isporuku tehnologija, najvišu moguću kvalitetu i odgovarajuće cijene. To znači osigurati složenu ponudu prilagođenu specifičnim zahtjevima svakog kupca, savjetovanje te fleksibilnost u svim oblicima podrške, uključujući kontinuiranu nadogradnju ponuda u skladu s tehnološkim razvojem koji rezultira zadovoljstvom korisnika. Svojim kupcima nudimo:

  • Ponuda kreirana za kupca – prva faza dolazi prije prodaje, a vrlo je važna za konačno zadovoljstvo kupca. Na temelju detaljne rasprave o specifičnim zahtjevima kupac će dobiti ponudu kreiranu za njega s optimalnim rješenjem glede kvalitete, količine, dinamike i troškova proizvodnje.
  • Jamstvo –  svi isporučeni sustavi za označavanje proizvođača Tekoop i Automator pokriveni su jamstvom u skladu sa zakonom.
  • Preventivno održavanje – u dogovoru s korisnicima naših tehnologija pružamo mogućnost preventivnih servisa kako bi se otklonila mogućnost nastanka većih kvarova i/ili zastoja u proizvodnji. Ovo se posebno odnosi na uređaje ugrađene u linijama koji rade neprekidno 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.
  • Obuka operatera – prilikom svake isporuke kupcu osiguravamo školovanje.

Podaci o pravnoj osobi:

Naziv: TEKOOP d.o.o., poduzeće za
proizvodnju, trgovinu i
usluge d.o.o.
Sjedište: Jelenovački potok 4,
10000 ZAGREB
MB: 03863379
OIB: 75393713213
Član uprave: Čedo Ciglenečki
Poslovna banka: Zagrebačka banka d.d., Zagreb
IBAN: HR6823600001101249361
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS 080304083
Temeljni kapital 41.000,00 kn uplaćen u cjelosti